گزارش فارس از پشت صحنه برنامه «محفل»؛ انقلاب قرآنی تلویزیون با 40 میلیون بیننده

«محفل» با اجرای رسالت بوذری و کارشناسی و داوری حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی، حجت‌الاسلام و المسلمین قاسمیان، رضوان درویش و حسنین حلو ویژه برنامه افطار شبکه سه سیما؛ انقلاب قرانی تلویزیون با 40 میلیون بیننده است.
خبرگزاری فارس - گروه رادیو و تلویزیون: برنامه «محفل» که سال گذشته نخستین فصل آن از شبکه سه سیما پخش شد به جرات می توان موفق ترین برنامه قرآنی بعد از انقلاب اسلامی نامید ؛ این برنامه نه تنها موفق ترین برنامه بعد از انقلاب است بلکه به گفته داور عراقی، این برنامه اولین انقلاب قرانی در جهان بود.

حسنین الحلو: «محفل» اولین انقلاب قرآنی در جهان بود

حسنین الحلو داور عراقی برنامه «محفل» در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس گفت: بعد از نزول قران کریم ما انقلابی برای قرآن نداشته ایم، این برنامه اولین انقلاب قرآنی در جهان از نزول آن تاکنون است.وی افزود: اگر برنامه «محفل» در ایران بیست الی چهل میلیون ببینده دارد من مطمئن هستم در خارج از ایران چندین برابر این برنامه بیننده دارداین قاری عراقی ادامه داد: مسابقات و برنامه های زیادی در جهان و خصوصاً در کشور های عربی تولید شده است ولی مانند برنامه محفل را من تاکنون ندیده ام.

رضوان درویش: قاری های ایرانی عالی هستند؛ تقلیدی نخوانند

در فصل اول ویژه برنامه «محفل» دیدیم تعداد زیادی از نوجوانان و جوانان ایرانی استعداد خاصی در قرائت و تلاوت قرآن دارند. به عنوان مثال فروردین 1402 بود که یونس شاه مرادی قاری ایرانی در مسابقه «عطرالکلام» عربستان مقام اول را کسب کرد؛ کسب این مقام توسط یک ایرانی حیرت عربستانی ها را به همراه داشت.رضوان درویش داور و کارشناس سوریه ای «محفل» در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره این استعداد ها گفت: حضور آنها بسیار فعال و عالی است؛ شرکت کنندگان استقبال خوبی از این برنامه دارند.وی افزود: قاریان ایرانی صدای خوب، قوی و محکمی دارند و از الان این قاری های جوان عالی هستند.این قاری سوریه ای خاطرنشان کرد: من امیدوار هستم این قاری ها تقلید نکنند و آثار تولیدی از خود به جا بگذارند.

ناراحتی ابوالقاسمی از پاک کردن دایرکت های خود؛ چند پزشک با شنیدن صدای قران متحول شدند و از مهاجرت صرف نظر کردند

احمد ابوالقاسمی کارشناس و داور «محفل» در گفت و گو با خبرنگار فارس با ناراحتی از حذف دایرکت ها و پیام هایی که مردم به او پس از فصل اول «محفل» داده بودند گفت: من از اینکه تمام دایرکت های خود را پاک کردم ناراحت هستم؛ اگر می دانستم همچین پیام هایی برای من ارسال می شود می توانستم با آنها یک کتاب بنویسم؛ کتابی که خواندن آن شاید ساعت ها زمان می برد.وی در ادامه خاطره جالبی را از صرف نظر چند پزشک از مهاجرت به آلمان به خاطر شنیدن قرآن در برنامه «محفل» را تعریف کرد: چند پزشک برای من نوشته بودند ما قصد داشتیم از ایران مهاجرت کنیم و خیلی از کار های آن را نیز انجام داده بودیم ولی یک شب وقتی در بیمارستان مشغول کار بودیم با شنیدن تلاوت قران خیلی متحول شدیم.این قاری ادامه داد: آنها نوشته بودند کم کم به تماشای محفل نشستیم و کم کم به قرآن علاقه مند شدیمداور «محفل» خاطرنشان کرد: بعد از شنیدن صدای قرآن آنها گفته بودند اگر ما از ایران برویم آیا زمان مغرب که در مساجد تهران قرآن پخش می شود در آلمان هم چنین صدا ها و چنین روحانیتی وجود دارد؟ ما بعد از این اتفاق از مهاجرت صرف نظر کردیم.
فصل دوم «محفل» همچون فصل اول با اجرای رسالت بوذری و کارشناسی و داوری حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی، حجت‌الاسلام و المسلمین قاسمیان، رضوان درویش و حسنین حلو از ابتدای ماه رمضان ویژه برنامه افطار شبکه سه سیما خواهد بود.پیشتر یکی از عوامل «محفل» در خصوص مهمانان فصل دوم به خبرنگار فارس گفته بود: در فصل دوم «محفل» از کشور های مختلف چه اسلامی و چه غیر اسلامی و از شهر های ایران مهمان داریم؛ مهمانان داخلی ما خیلی خاص هستند و هر شب ان شاءالله یک مهمان خفن خواهیم داشت.تاکنون حضور داوود کیم خواننده تازه مسلمان شده کره ای و محمد ایوب عاصف بازیکن سابق آرسنال در بین میهمانان خارجی این برنامه رسانه ای شده است.لازم به ذکر است پیشتر قرار بود یک داور مصری در کنار داوران این برنامه حضور داشته باشد که به گفته محمدحسین هاشمی گلپایگانی تهیه کننده این برنامه به دلایلی این اتفاق نیوفتاد.گفتنی است این برنامه در ایام ماه مبارک رمضان از ساعت 23 از شبکه قرآن نیز بازپخش می شود.پایان پیام/#محفل #ماه_رمضان #شبکه_سه
11:26 - 16 اسفند 1402

3 بازنشر21 واکنش
13٫5k بازدید


10 پاسخ

@user170909999488302800516 اسفند 1402
در پاسخ به
این آمارها از کجا میاد؟

@user170910152375285939616 اسفند 1402
در پاسخ به
آقای قاسمیان میفرمودند طرح شفافیت را تو پاچه نمایندگان مجلس کردند . اینطور حرف زدن در کجای قرآن توصیه شده؟ سال قبل میدیدم اما مطمئنا برنامه را به خاطر ایشان نمیبینم

تصویر نمایه‌ی ‌سید مجتبی شفیعی‌
@smshd16 اسفند 1402
در پاسخ به
پارسال که واقعا برنامه محفل خیلی خوب از کار در اومدانشاء الله امسال میترکونه

@ammar198416 اسفند 1402
در پاسخ به
با سلام لطفآ آمار غلط ندید تمام

@user17081262596916 اسفند 1402
در پاسخ به
چههههل ملیون بیننده؟؟؟کنترم که نمیندازه

تصویر نمایه‌ی ‌محمد رسول جهانگیری‌
@jahangiri1416 اسفند 1402
در پاسخ به
یه کار تمیز و خوب